info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapTescoma ajándékutalványok felhasználási feltételei

Tescoma ajándékutalványok felhasználási feltételei

Az ajándékutalványokat kizárólag TESCOMA termékek vásárlására lehet felhasználni, pénzre történő beváltásuk nem lehetséges. A vásárlás értékének azonosnak vagy magasabbnak kell lennie a felhasznált utalvány értékénél. Amennyiben a vásárlás értéke alacsonyabb az utalvány értékénél, a keletkező különbözet nem kerül megtérítésre. Amennyiben a vásárlás értéke magasabb az utalvány értékénél, a különbözetet ki kell egyenlíteni.


Egy vásárlás során több utalványt is fel lehet használni.


Ajándékutalvány vásárlása során egyéb termékek nem vásárolhatóak.


Klub pontokat nem lehet felhasználni ajándékutalvány vásárlására.


Webáruházban vásárolt termék esetében, szerződéstől való elállás ill. jogos reklamáció során a fizetett pénzösszeg tartalékutalvány vagy levásárolható jóváírás formájában kerül megtérítésre.


Valamennyi utalványon megtalálható annak érvényessége - az érvényességi idő lejártát követően az utalvány érvénytelenné válik.

Az ajándékutalvány értékpapírnak számít, elvesztése esetén nem pótolható ill. a megvásárlását igazoló bizonylat sem helyettesítheti. Az utalvány hamisítása ill. módosítása tilos, és a mindenkori érvényes jogszabályok értelmében bűncselekménynek számít.


Ajándékutalvány vásárlása esetén ÁFA nem fizetendő. Az ajándékutalvány érvényesítése során megvásárolt termék ára ÁFÁ-val terhelt, a mindenkori érvényes jogszabályok értelmében.


Az ajándékutalvány nem érvényesíthető közlekedési- és egyéb szolgáltatások ellentételezésére.


Az utalványon szereplő kódot őrizni kell, webáruházban történő felhasználását követően érvényét veszti. Az elveszett ill. megsemmisült kódokért nem vállalunk felelősséget.