A merőkanalat hagyja a fazékban a levessel együtt és fedje le fedővel!

A fedő rugalmas szilikon széle megemelkedik kicsit, és a nem használt merőkanalat szorosan körbeöleli. Már sem a merőkanalat, fakanalakat, habszedőket vagy habverőket nem kell kivennie az edényből, ha pár pillanat múlva úgyis újra használni fogja. Az eszközökkel lefedett edényből nem szökik el a hő, nem párolog el a gőz, és az egyedi szilikon szél lehetővé teszi a kényelmes szűrést!!

Edények igazán ötletes fedőkkel!

Edénykészlet smartCOVer, 8 darabos

53 000 Ft

lássuk

 

Az ULTIMA+ kuktákat első osztályú és ellenálló tapadásmentes felülettel láttuk el! Az ideális nyomás könnyű beállítása, nyitás és lezárás egy kézzel, nyomásindikátor a főzés alatt, mérőjelzések és 4 biztonsági szelep mind ennek a magas színvonalú terméknek kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik.

Az ételek ebben a kuktában nem ragadnak le, nem égnek oda!

ULTIMA+ Kukta

53 000 Ft-tól

lássuk

GrandCHEF univerzális kések 9 cm és 13 cm

3680 Ft-tól

lássuk

GrandCHEF szakácskés 18 cm

7350 Ft

lássuk

GrandCHEF szeleteő kés 15 cm

5880 Ft

lássuk

GrandCHEF szeletelő kés 20 cm

7350 Ft

lássuk

GrandCHEF Santoku kés 17 cm

7350 Ft

lássuk

GrandCHEF kenyérvágó kés 21 cm

7350 Ft

lássuk

A profi szakácsok másképp fogják a kést: a markolatnál és részben a pengénél. Így tökéletes kontroll alatt tartják, a szeletelés pontosabb, gyorsabb és a kéz még hosszabb munkafolyamat alatt sem fárad el. A GrandCHEF késeket, melyek folyamatos átmenetet alkotnak a markolat és a penge között, mesterszakácsok szoros együttműködésével fejlesztettük.

 

Vágjon akár egy profi!

 

GrandCHEF kések

 

3680 Ft-tól

lássuk

Vékony szélesmetéltek hónapos retekből vagy répából, hosszú uborka vagy cukkíni spagettik, spirálszeletek mindenféle retekből. Ez mind alapja lehet szenzációs salátáknak, ha igénybe veszi a HANDY spirálvágót háromféle cserélhető pengével.

 

Saláták és köretek fantáziával telve!

 

HANDY Spirálvágó, 3 pengével

 

14 900 Ft

HANDY Spiralvágó, 3 pengével